Tweedehands heftrucks

Bent u op zoek naar tweedehands heftrucks? Wij weten hoe we een tweedehands heftrucks gereed moeten maken, zodat u deze met veel plezier kunt gebruiken. Van Dijk Heftrucks is een familiebedrijf en al vanaf de jaren 70 een officiĆ«le dealer van het merk Linde. In al deze jaren hebben wij veel kennis vergaard over heftrucks. Daarnaast zijn wij in staat om tweedehands heftrucks volledig naar uw wens aanpassen. Zo kunnen wij de mast, cabine en extra hydraulische functies wijzigen.  

Bekijk occasions

Tweedehands Linde heftruck geheel op maat

Wij hebben verschillende merken tweedehands heftrucks in ons assortiment. Een daarvan is een Linde heftruck. Een tweedehands Linde heftruck kent vele voordelen. Zo is de werkplek ruim en de opstap makkelijk. En dat niet alleen, want u heeft ook nog eens goed zicht rondom de heftruck. Bij ons kunt u een Linde heftruck kopen, huren of leasen tegen aantrekkelijke tarieven, ook kunt u terecht voor onderdelen. Daarnaast kunnen wij maatwerk leveren als u dit wenst.
 

Tweedehands heftruck

Bekijk aanbod


De juiste gebruikte occassion

Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Van Dijk Heftrucks beschikt over een eigen serviceafdeling. Gebruikte heftrucks zijn uitvoerig gecontroleerd en geconditioneerd. Oftewel, bij ons bent u er zeker van dat u de juiste tweedehandse heftruck aanschaft. Wist u al dat u bij ons allerlei onderdelen voor tweedehands heftrucks aan kunt schaffen? Wij kunnen een heftruck volledig op uw wensen afstemmen dankzij het ruime assortiment van Van Dijk Heftrucks.


Een gebruikte heftruck kopen?

Als u een gebruikte heftruck gaat kopen wilt u natuurlijk voldoende mogelijkheden bekijken. Bij Van Dijk Heftrucks staan we voor gebruikte heftrucks met kwaliteit. Onze monteurs checken de gebruikte heftruck wanneer deze terugkomt van een huurperiode. Van Dijk Heftrucks beschikt over een website met ruim aanbod aan gebruikte heftrucks. Kies zelf uw voorkeuren, zoals het bouwjaar, aandrijving of merk. Zo ziet u binnen no-time welke gebruikte heftrucks aan uw eisen voldoen. Wilt u meer informatie over het kopen van een gebruikte heftruck? U mag ons ook mailen via: info@vandijkheftrucks.nl.


Tweedehands heftrucks aanschaffen

Bent u op zoek naar de juiste partner voor uw heftruck? Wij leveren tweedehands heftrucks tegen aantrekkelijke prijzen en zorgen ervoor dat uw nieuwe heftruck voldoet aan alle eisen. Weet u nog niet zo goed welk type u wilt aanschaffen? Als specialist geven wij u graag advies op maat. Ga voor comfort en veiligheid en neem contact met ons op. Natuurlijk kunt ook contact met ons opnemen voor vragen en/of meer informatie over tweedehands heftrucks.
 

gebruikte heftruck
Van Dijk Heftrucks
Sisalstraat 50
8281 JJ Genemuiden

Algemeen: 038-385 55 77
Verkoop: 038-820 02 94
Service & Parts: 038-820 02 95
Administratie: 038-820 03 57

info@vandijkheftrucks.nl
B.T.W. NL 8089.61.718.B.01
K.v.K. 05021328

Plan route
219