Tweedehands heftrucks

Bent u op zoek naar tweedehands heftrucks? Wij weten hoe we een tweedehands heftrucks gereed moeten maken, zodat u deze met veel plezier kunt gebruiken. Van Dijk Heftrucks is een familiebedrijf en al vanaf de jaren 70 een officiële dealer van het merk Linde. In al deze jaren hebben wij veel kennis vergaard over heftrucks. Daarnaast zijn wij in staat om tweedehands heftrucks volledig naar uw wens aanpassen. Zo kunnen wij de mast, cabine en extra hydraulische functies wijzigen.  

Bekijk occasions

Tweedehands Linde heftruck geheel op maat

Wij hebben verschillende merken tweedehands heftrucks in ons assortiment. Een daarvan is een Linde heftruck. Een tweedehands Linde heftruck kent vele voordelen. Zo is de werkplek ruim en de opstap makkelijk. En dat niet alleen, want u heeft ook nog eens goed zicht rondom de heftruck. Bij ons kunt u een Linde heftruck kopen, huren of leasen tegen aantrekkelijke tarieven, ook kunt u terecht voor onderdelen. Daarnaast kunnen wij maatwerk leveren als u dit wenst.

Tweedehands heftruck

Bekijk aanbod

De juiste tweedehands heftruck

Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Van Dijk Heftrucks beschikt over een eigen serviceafdeling. Tweedehands heftrucks zijn uitvoerig gecontroleerd en geconditioneerd. Oftewel, bij ons bent u er zeker van dat u de juiste tweedehandse heftruck aanschaft. Wist u al dat u bij ons allerlei onderdelen voor tweedehands heftrucks aan kunt schaffen? Wij kunnen een heftruck volledig op uw wensen afstemmen dankzij het ruime assortiment van Van Dijk Heftrucks.

Tweedehands heftrucks aanschaffen

Bent u op zoek naar de juiste partner voor uw heftruck? Wij leveren tweedehands heftrucks tegen aantrekkelijke prijzen en zorgen ervoor dat uw nieuwe heftruck voldoet aan alle eisen. Weet u nog niet zo goed welk type u wilt aanschaffen? Als specialist geven wij u graag advies op maat. Ga voor comfort en veiligheid en neem contact met ons op. Natuurlijk kunt ook contact met ons opnemen voor vragen en/of meer informatie over tweedehands heftrucks.

tweedehands heftruck van dijk heftrucks
Van Dijk Heftrucks
Sisalstraat 50
8281 JJ Genemuiden
T 038 385 55 77
Service & Parts 038 – 820 02 95
info@vandijkheftrucks.nl
B.T.W. NL 8089.61.718.B.01
K.v.K. 05021328

Plan route
Heftrucks
icon-heftrucks

Heftrucks vormen het hart van onze dienstverlening. Naast alle modellen Linde...


Meer informatie
219
Van Dijk Heftrucks 9 /10 - 3 beoordelingen