Tractiebatterij regenereren

Tractiebatterij regenereren? De Energic Replus batterijregenerator geeft alle loodzuurbatterijen een tweede leven. Sulfatering tast batterijen aan waardoor na een aantal jaren gebruik, de capaciteit van de batterij afneemt. De batterijregenerator verwijdert de sulfatering door hoogfrequente elektrische pulsen, waardoor de batterijen grotendeels hun capaciteit terugkrijgen. Op deze manier kan na het regenereren de tractiebatterij nog jarenlang mee.

Accu regenereren

Tractiebatterijen Regenereren 

Werking tractiebatterij regenereren

De batterij regenerator bij Van Dijk Heftrucks BV is inmiddels al 2 jaar onafgebroken z'n werk aan het doen. Ruim 250 traktiebatterijen zijn inmiddels geregenereerd. De gemiddelde resultaten overtreffen onze verwachtingen! Het Totale proces duurt circa 40 uur, afhankelijk van de staat van de batterij. Tevens wordt er een systeem op aangesloten die zorgt dat we per cel de voltage kunnen monitoren. Hierdoor ontstaat er een goed beeld van de algehele staat van de batterij. De capaciteit kan na regeneratie met wel 40%(!) zijn toegenomen! Door deze procedure kan de inzetduur van de accu behoorlijk worden verlengt. Zo kunt u met de heftruck vele extra meters maken zonder hem te moeten opladen.

Duurzaam uw accu regenereren

Er kan natuurlijk direct een nieuwe accu gekocht worden als hij oud is, maar Van Dijk Heftrucks biedt nu dus de optie om de accu te regenereren. Op deze manier geven wij de accu of tractiebatterij een tweede leven. Vaak wordt de laadcapaciteit tot ongeveer 80%. Door het regenereren van uw accu bent u duurzaam bezig en bespaart u ook enorm op de kosten. Het is mogelijk om gebruik te maken van de haal- en brengservice bij Van Dijk Heftrucks, vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over tractiebatterijen regenereren?

Heeft u interesse in het regenereren van tractiebatterijen, of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met Van Dijk Heftrucks BV in Genemuiden. tel: 038-3855577.
234