Wij zoeken monteurs !

Ben jij een student die graag de techniek in wilt of ben jij een (ervaren) monteur en heb jij een passie voor techniek en hou je van sleutelen?  Neem dan contact met ons op of kom vrijblijvend langs voor een kennismaking en rondleiding  door onze bruisende werkplaats.

 

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar leerling-monteurs. Je wordt 4 dagen in de week opgeleid door onze eigen leermeester en 1 dag in de week ga je naar school. Ook zijn wij op zoek naar (ervaren) monteurs. Voor zowel bij ons in de werkplaats als in de buitendienst. Je krijgt je eigen service bus, laptop en telefoon.

 

Wat ga je doen?

Als technicus kun je bij ons je hart ophalen met reparatie en onderhoud van Linde heftrucks. Je werkt aan een topproduct, en je pakt alle vlakken van de techniek mee, zoals elektronica, hydrauliek, meet-en regeltechniek, motoren en aandrijvingen. Naast onderhoud los je ook complexe storingen op. In onze goed uitgeruste werkplaats kun je ook bezig zijn met het verkoop-klaarmaken van gebruikte en nieuwe machines. Dit varieert van het compleet reviseren en opbouwen van een gebruikte machine tot het monteren van accessoires op nieuwe trucks. Een Linde heftruck zit boordevol interessante techniek waar je naast het ouderwetse sleutelwerk ook een stukje diepgaand storing zoeken tegenkomt. Al dan niet met behulp van laptop en andere geavanceerde meetapparatuur.

 

Leerling monteur

Kom je net van school? Dan bieden we je een gerichte opleiding aan, waarbij je 4 dagen lekker aan het sleutelen bent, en 1 dag op school je kennis bijschaaft. Zit je nu bijvoorbeeld in de autobranche en wil je wat meer en dieper in de techniek? Ook dan hebben we plek voor je, en kun je naar wens bijgeschoold worden.

 

Is je belangstelling gewekt? Aarzel niet en kom eens langs. Bellen of een berichtje sturen mag natuurlijk ook! Dan laten we zien wat we jou te bieden hebben! Zowel qua primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden zullen we je niet teleurstellen.

 

Zien we je binnenkort??

 

Groet,

Van Dijk Heftrucks BV

 

Contactinformatie:

 

Personeelszaken

t.a.v. Bert van Dijk of Jari Doosje

vacature@vandijkheftrucks.nl

038 – 38 555 77

 

Sisalstraat 50

8281 JJ Genemuiden

 

Volg ons ook op de socials:

https://www.instagram.com/vandijkheftrucks/

https://www.facebook.com/heftrucks

https://www.linkedin.com/company/van-dijk-heftrucks-bv/

Naar overzicht


monteur heftruck

Meer informatie ontvangen?

Laat uw naam en emailadres bij ons achter en wij nemen contact met u op.

188