Linde MT15

Linde heeft een nieuwe elektro pallettruck aan de productrange toegevoegd.  De MT15 is bedoeld voor de lichte inzet tussen de standaard pompwagen en de professionele elektro handpallettrucks in.  Dus een lichtgewicht pallettruck met de voordelen van elektrische bediening. De Linde MT15 is speciaal ontworpen voor het verwerken van licht ladingen (tot 1500Kg) in vrachtwagens en kleine / beperkte ruimtes, waar compact manoeuvreren een must is.

Overal op te laden en minimale fysieke belasting
De machine is standaard voorzien van onderhoudsvrije batterijen met 85 Ah capaciteit. Dankzij de ingebouwde lader kan de pallettruck altijd en overal worden opgeladen. Met een eigen gewicht van 200 kilogram is de pallettruck ook zeer geschikt voor entresolvloeren. Bijkomend voordeel is dat het werken met de Linde MT15 minder fysiek belastend voor de gebruiker is dan het werken met een handpallettruck. De twee steunwielen geven stabiliteit in bochten en voorkomen schade.

Met de tandem-lastwielen rijdt de pallettruck perfect over ongelijke vloeren, groeven en liften. Daarmee is de Linde MT15 dan ook ideaal voor gesloten pallets.

Naar overzicht


Linde MT15

Meer informatie ontvangen?

Laat uw naam en emailadres bij ons achter en wij nemen contact met u op.

188