Linde Connect: beter inzicht = efficiëntere inzet

Controle op uw machines, heftrucks efficiënter inzetten, het aantal schades beperken en de kosten voor intern transport verlagen. Dat is het resultaat van Linde Connect, een fleetmanagement systeem dat scherp inzicht geeft in uw interne logistiek. Van Dijk Heftrucks implementeert dit in uw bedrijf en sluit óók uw huidige gehele vloot aan.

Met Connect Desk krijgt iedere heftruck een kastje. Deze geeft draadloos informatie door tijdens de dagelijkse inzet van de truck. Dit levert data op waarmee u uw interne logistiek verbetert. Het geeft  antwoord op vragen als: wie rijdt op welke truck, hoe wordt de truck gebruikt en hoe is de productiviteit? Connect houdt alles bij en maakt informatie met een paar muisclicks zichtbaar. Het geeft uw bedrijf alle tools in handen om in te spelen op piek- en dalmomenten. Niet eerder was het zo makkelijk om op te schalen of juist de inzet te verlagen.

Benchmark

Met Linde Connect wijst u personen toe aan de heftrucks. Voor zij de truck starten, activeren zij deze door middel van RFID tags. Zo rijdt altijd de juiste persoon met het juiste certificaat op de voor hem bestemde truck en voldoet u aan de wetgeving. Het verbetert tevens de veiligheid en vermindert het aantal schades, zo blijkt uit de praktijk. Ook positief: u creëert een benchmark tussen chauffeurs, afdelingen en processen, ongeacht de locatie.

Meer weten over Linde Connect ? Neem contact op met Van Dijk Hefttrucks of stuur het contactformulier in.

Naar overzicht


Linde-Connect-Desk-Fleet-Management-systeem

Meer informatie ontvangen?

Laat uw naam en emailadres bij ons achter en wij nemen contact met u op.

188