Elektrische bediening op mobiele laadbrug

Al jaren levert Van Dijk Heftrucks mobiele laadbruggen voor het laden en lossen van vrachtwagens en containers. Standaard laadbruggen zijn uitgerust met een handmatig te bedienen pomp om het hydraulische wielstel op werkhoogte te brengen. Zo sluit het rijvlak goed aan op de laadvloer.

Deze handeling is echter arbeidsintensief en tijdrovend. Vandaar dat wij sinds kort de laadbruggen ook voorzien van een elektrische unit. Met behulp van een 24V accupakket en een elektronische bedieningsset kan men snel en eenvoudig de werkhoogte variëren van 900 mm tot 1690 mm.

De accu’s zijn gemakkelijk op te laden met een verlengsnoer en ingebouwde lader (onder de laadbrug). Verrijdbare laadbruggen zorgen voor drie keer sneller laden en lossen van containers en trucks. Dankzij de laadbrug kan één man met één heftruck het laden en lossen uitvoeren. De laadbrug verhoogt de veiligheid en biedt heftruckchauffeurs bovendien veilige werkomstandigheden. De terugverdientijd is kort. Voor meer informatie neemt u contact op met Van Dijk Heftrucks.

Naar overzicht


SAM_1938
SAM_1934
SAM_1940
SAM_1939
SAM_1937

Meer informatie ontvangen?

Laat uw naam en emailadres bij ons achter en wij nemen contact met u op.

188