de Linde 1252 X serie

X20 | X25 | X30 | X35

 

Linde's serie X20 – X35 vorkheftrucks zijn de eerste elektrische vorkheftrucks die dankzij hun hoge prestaties en robuustheid kunnen worden gebruikt als een echt equivalent van verbrandingsheftrucks. Dit geeft gebruikers absolute keuzevrijheid, waardoor ze kunnen kiezen voor een emissievrij en stil alternatief voor de meest veeleisende toepassingen, zonder in te boeten aan prestaties. De basis hiervoor is het gemeenschappelijke platform dat Linde heeft ontwikkeld voor trucks met contragewicht met verbrandings- en elektromotoren. Zo combineren de X20 – X35 heftrucks het beste van twee werelden: de prestaties en het vermogen, de eigenschappen van verbrandingstrucks, met de dynamiek, flexibiliteit en nul uitstoot van een elektrische truck.

 

Veiligheid – Het uitgebreide veiligheidsconcept van de elektrische trucks uit de X20 - X35-serie beschermt zowel machinisten als voetgangers en vervoerde goederen. De slanke hefmaststructuur, smalle A-stijl en verlaagde frontplaat geven de machinist een duidelijk zicht op de belasting en de omgeving. Zelfs bij het oppakken en neerzetten op hogere niveaus heeft het dankzij de dakconstructie een uitstekend zicht op de belasting. Het lage zwaartepunt en de hoger gepositioneerde stuuras zorgen voor meer veiligheid tegen kantelen. Bovendien verlaagt de standaard Linde Curve Assist de bochtensnelheid en voorkomt het dat het voertuig kantelt. Als de last tijdens het heffen te ver naar voren wordt gekanteld, grijpt Linde Load Control, ook standaard gemonteerd, automatisch in op de liftfuncties en verlaagt het de voorwaartse kantel- en hefsnelheid, afhankelijk van de lading. de hoogte. Deze functie minimaliseert het risico op ongevallen veroorzaakt door vallende lasten.

 

Wendbaarheid – Als nieuwe elektrische machines kunnen de X20 – X35 vorkheftrucks worden gebruikt voor de meest veeleisende toepassingen, zelfs op oneffen oppervlakken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de lange wielbasis en grote banden van de elektrische vorkheftruck, gecombineerd met de trillingvrije aandrijfas. Zelfs stof en vuil, steile hellingen, lange afstanden, hoog heffen en constant vervoeren van zware lasten vormen voor deze nieuwe elektrische heftrucks geen problemen. De in de hoge positie geplaatste neigcilinders, in combinatie met de torsiebestendige maststructuur, garanderen ook een hoge restcapaciteit en veilige hantering van lasten tussen 2 en 3,5 ton, zelfs op hoge hefhoogtes.

Naar overzicht


Linde X30 1252

Meer informatie ontvangen?

Laat uw naam en emailadres bij ons achter en wij nemen contact met u op.

188