Heftruck occasion

Zoekt u een heftruck occasion die nog in nieuwstaat verkeert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben altijd een ruim aanbod heftruck occasions voor u klaarstaan. Volledig nagekeken en waar nodig gereviseerd, zodat u ervan op aan kunt dat u kwaliteit koopt. Bovendien kunnen wij de heftrucks op maat aanpassen aan uw specifieke wensen en bedrijfsomstandigheden. Eersteklas oplossingen in tweedehands heftrucks, daar staat Van Dijk Heftrucks voor. Bekijk gauw ons actuele aanbod hieronder!
 

Bekijk occasions


Volledig gereviseerde heftruck occasions

De keuze voor een tweedehands heftruck in plaats van een splinternieuwe is er doorgaans eentje die gemaakt wordt vanuit kostenbesparende motieven. Geheel te begrijpen natuurlijk, want een nieuwe heftruck is nu eenmaal prijzig. Met de aankoop van een heftruck occasion kunt u een groot gedeelte van deze kosten besparen. En dat terwijl u óók bij de aankoop van een occasion gewoon garantie heeft!

Echter, u wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat u een deugdelijke machine koopt. Daar kunt u bij ons voor de volle honderd procent van uitgaan. Alle heftrucks die wij als occasion binnenkrijgen worden namelijk door onze specialisten nauwgezet nagekeken. De motoren en aandrijvingen krijgen hierbij als vanzelfsprekend in het bijzonder aandacht. Onderdelen die aan vervanging toe zijn worden gereviseerd, zodat de hefwagen weer als nieuw is.

We zorgen er verder voor dat de heftruck occasion meteen gebruiksklaar is voor datgene waarvoor u hem wilt gaan gebruiken. Dat houdt in dat we, in overleg met u, ervoor zorgen dat de heftruck is uitgerust met de juiste hefmast en voorzetapparatuur. Daarnaast is het mogelijk om de tweedehands heftruck te voorzien van nieuwe banden en cabinedelen.

Heftruck occassion

Tweedehands heftrucks van Linde

Wij bij Van Dijk Heftrucks mogen onszelf officieel regiodealer van het vooraanstaande heftruckmerk MotracLinde noemen. Deze totaalaanbieder voor interne logistiek is al vele tientallen jaren een van de grootste aanbieders van uiterst betrouwbare vorkheftrucks, reachtrucks, elektrische pallettrucks, stapelaars en andere interne vervoersoplossingen. Met de aankoop van een Linde heftruck occasion weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

Elektrische heftruck occasions

In een tijd waarin veel bedrijven willen verduurzamen kunnen wij niet achterblijven. Daarom kunt u bij ons terecht voor diverse tweedehands elektrische heftrucks. Deze kunnen worden uitgerust met krachtige Li-ion-batterijen, voor een extra grote actieradius. Elektrische heftrucks gaan doorgaans langer mee en behoeven minder onderhoud. Daarnaast zijn ze vanzelfsprekend minder belastend voor het milieu. Niet voor niets is het merendeel van de heftrucks die op dit moment in gebruik zijn elektrisch aangedreven.

Dat wil overigens niet zeggen dat alle heftruck occasions die u bij ons kunt kopen elektrisch zijn. Ook wanneer u op zoek bent naar een tweedehands heftruck op LPG of diesel bent u bij ons aan het juiste adres. En twijfelt u over welk type heftruckaandrijving voor u het voordeligst is? Vraag ons dan gerust om advies.

Ook het adres voor voorzetapparatuur

Naast de aanschaf van heftruck occasions kunt u bij ons ook terecht voor tweedehands voorzetapparatuur. Zoekt u bijvoorbeeld een gebruikte, maar nog in uitstekende staat verkerende balenklem of draagdoorn? Wij hebben ‘m voor u beschikbaar. Of heeft u een dubbele vorkversteller nodig? Bij ons koopt u ‘m voor een wel heel voordelige prijs!

Liever een heftruck huren?

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u slechts tijdelijk een (extra) heftruck nodig heeft, bijvoorbeeld tijdens de drukste periode van het jaar. Dan is het wellicht niet nodig om een extra heftruck (occasion) aan te schaffen, maar kunt u er beter eentje huren. Ook daarvoor zijn wij het juiste adres. En wilt u wel voor langere tijd over een heftruck beschikken, zonder dat u deze op de bedrijfsbalans heeft staan? Overweeg dan eens om een reachtruck of een heftruck te leasen!

Heftruck occasion kopen? Neem contact op!

Heeft u tussen ons aanbod een heftruck occasion gezien die bij uw wensen aansluit? Neem dan gauw contact op of laat uw gegevens achter, zodat wij u kunnen benaderen. En kunt u aankoopadvies gebruiken? Ook dan staan we natuurlijk graag voor u klaar! We zien uw telefoontje of bericht graag tegemoet. Immers, een heftruck occasion kopen doet u natuurlijk bij Van Dijk Heftrucks!
Van Dijk Heftrucks
Sisalstraat 50
8281 JJ Genemuiden

Algemeen: 038-385 55 77
Verkoop: 038-820 02 94
Service & Parts: 038-820 02 95
Administratie: 038-820 03 57

info@vandijkheftrucks.nl
B.T.W. NL 8089.61.718.B.01
K.v.K. 05021328

Plan route
Heftrucks
icon-heftrucks

Heftrucks vormen het hart van onze dienstverlening. Naast alle modellen


Meer informatie
276