Heftruck kopen

Heftruck kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Van Dijk Heftrucks. Al jarenlang dé specialist op het gebied van Linde heftrucks verkopen, verhuren en leasen. Wij beschikken over meer dan 50 jaar ervaring met ons familiebedrijf. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een servicepakket voor het onderhoud van uw heftrucks. Wilt u een heftruck kopen voor uw logistieke werkzaamheden? Neem dan contact op met Van Dijk Heftrucks via het telefoonnummer: 038 - 385 55 77.

Heftruck kopenHeftruck kopen?

BEKIJK HIER ONZE HEFTRUCKS!

Linde Heftruck kopen? Van Dijk!

Waar moet u op letten als u een heftruck gaat kopen? Allereerst worden de heftrucks geproduceerd in verschillende modellen. Daarnaast zijn het bedieningsgemak en de betrouwbaarheid van een heftruck essentieel voor een effectief gebruik. Een korte draaicirkel en maximale ergonomie voor de bestuurder zijn erg prettig. Onze Linde Heftrucks zijn beschikbaar als diesel-, LPG- of elektro variant. Hierin kunt u zelf uw gewenste keuze maken. De Linde Heftruck beschikt over een unieke asconstructie en is zeer wendbaar in de kleine ruimte. Een heftruck kopen is dus afwegingen maken en u goed laten informeren.

Diverse occasions

Als u een heftruck gaat kopen wil u natuurlijk voldoende mogelijkheden bekijken. Van Dijk Heftrucks beschikt over een website met ruim aanbod aan occasions. U kunt zelf uw voorkeuren invullen op het gebied van het bouwjaar, aandrijving of merk. Zo ziet u binnen een handomdraai welke heftrucks aan uw eisen voldoen. Wilt u meer informatie over een heftruck kopen? U mag ons ook mailen via: info@vandijkheftrucks.nl.

Heftruck kopen? Neem contact op!

Heftruck kopen? Van Dijk Heftrucks helpt u graag verder! U kunt contact met ons opnemen maar u kunt ook zo binnenlopen bij onze showroom in Genemuiden. Voor telefonisch contact kunt u contact opnemen met: 038 - 385 55 77. U mag ons ook mailen via: info@vandijkheftrucks.nl. Wilt u contact opnemen voor bepaalde onderdelen van een heftruck? Dit kan via het telefoonnummer: 038 - 820 02 95. Van Dijk Heftrucks is gevestigd aan de Sisalstraat 50 te Genemuiden. Wij hopen u snel te zien in onze showroom in Genemuiden.


236