Elektrische Heftruck

Elektrische heftruck leasen, kopen of huren

U wilt graag een elektrische heftruck leasen, huren of kopen? Bij Van Dijk Heftrucks heeft u vele opties als het om elektrische heftrucks gaat. De elektrische Linde heftruck is een sterke machine met een zeer goede Li-ion accu. Deze accu gaat uren mee, waardoor de elektrische heftruck steeds meer rendement oplevert. Wanneer u werkzaam bent in Genemuiden, Zwolle, Kampen, Raalte, Dronten Lelystad of een andere plaats, dan staat de elektrische heftruck voor u klaar. 

Bekijk occasions

De accu van een elektrische heftruck

De Li-ion accu’s van elektrische heftrucks worden steeds beter en krachtiger. De Li-ion accu heeft tegenwoordig nog maar een korte tijd nodig om op te laden. Daarnaast gaat hij ook nog langer mee. Door deze voordelen is het voor bedrijven die met een heftruck rijden, voordelig om met een elektrische heftruck te gaan rijden. Het rendement van de nieuwe Linde elektrische heftrucks ligt een stuk hoger dan voorheen. Hierdoor gaan steeds meer bedrijven over van diesel heftrucks naar elektrische heftrucks met Li-ion accu’s. Vaak gaat een Li-ion accu ongeveer één shift mee, afhankelijk van het gebruik. Ook kan de accu in de pauze worden opgeladen. Hierdoor is er maar één accu per heftruck nodig en hoeft deze dus niet telkens vervangen te worden.

Elektrische Heftruck

Linde heftruck elektrisch

Met een elektrische heftruck van Linde kiest u zeker voor kwaliteit. De Linde elektrische heftrucks blinken uit in prestaties, wendbaarheid en ergonomie. De elektrische heftruck van Linde wordt onder andere veel gebruikt binnen de foodsector, dit aangezien er geen uitlaatgassen in deze ruimte mogen zijn. De elektrische heftruck van Linde is zuinig en schoon, heeft een hefvermogen van 1.2 tot 8 ton en heeft een unieke kleine draaicirckel.

Overige Linde producten

Naast de Linde elektrische heftrucks, verkopen wij vele andere producten van Linde. Hieronder vallen bijvoorbeeld: pallettrucks, stapelaars en reachtrucks. Bekijk onze pagina ‘producten’ voor al onze verschillende producten en diensten.

De voordelen van een elektrische heftruck

Een elektrische heftruck kent vele voordelen. Een van de vele voordelen is dat de heftruck een stuk schoner is dan een traditionele heftruck op LPG of diesel. Dit maakt de elektrische heftruck ideaal voor binnengebruik, aangezien er geen schadelijke uitlaatgassen vrijkomen. Daarnaast is de elektrische heftruck een stuk stiller en is de kans op een defect minder groot. Dit vanwege de minder beweegbare en slijkbare delen in de motor.

Onderhoud van uw elektrische heftruck

Ook voor onderhoud van de elektrische heftrucks bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw heftruck en kunnen met ons team uw heftruck repareren waar nodig. Werkzaam in Dronten, Lelystad, Raalte, Kampen, Genemuiden of Zwolle? Laat uw heftruck bij ons onderhouden en wij zorgen dat uw Linde Elektrische Heftruck zonder problemen blijft rijden. Wij kunnen ook voor u uw tractiebatterij regenereren.

Elektrische Heftruck huren kopen

Contact over elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks bij Van Dijk Heftrucks. Van Dijk Heftrucks is onder andere actief in de plaatsen: Genemuiden, Kampen, Zwolle, Raalte, Dronten, Zeewolde en Lelystad. Als u werkzaam bent in één van deze plaatsen kunt u gerust eens langskomen in onze showroom om een aantal van onze elektrische heftrucks te komen bekijken. Ook kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via telefoonnummer: 038 385 55 77.
Van Dijk Heftrucks
Sisalstraat 50
8281 JJ Genemuiden
T 038 385 55 77
Service & Parts 038 – 820 02 95
info@vandijkheftrucks.nl
B.T.W. NL 8089.61.718.B.01
K.v.K. 05021328

Plan route
231