Elektrische Heftruck

Elektrische heftruck leasen, kopen of huren

U wilt graag een elektrische heftruck leasen, huren of kopen? Bij Van Dijk Heftrucks heeft u vele opties als het om elektrische heftrucks gaat. De elektrische Linde heftruck is een sterke machine met een zeer goede Li-ion accu. Deze accu gaat uren mee, waardoor de elektrische heftruck steeds meer rendement oplevert. Wanneer u werkzaam bent in Genemuiden, Zwolle, Kampen, Raalte, Dronten Lelystad of een andere plaats, dan staat de elektrische heftruck voor u klaar. 

Bekijk occasions

De accu van een elektrische heftruck

De Li-ion accu’s van een elektrische heftrucks worden steeds beter en krachtiger. De Li-ion accu heeft tegenwoordig nog maar een korte tijd nodig om op te laden. Daarnaast gaat hij ook nog langer mee. Door deze voordelen is het voor bedrijven die met een heftruck rijden, voordelig om met een elektrische heftruck te gaan rijden. Het rendement van de nieuwe Linde elektrische heftrucks ligt een stuk hoger dan voorheen. Hierdoor gaan steeds meer bedrijven over van diesel heftrucks naar elektrische heftrucks met Li-ion accu’s. Vaak gaat een Li-ion accu ongeveer één shift mee, afhankelijk van het gebruik. Ook kan de accu in de pauze worden opgeladen. Hierdoor is er maar één accu per heftruck nodig en hoeft deze dus niet telkens vervangen te worden.

Elektrische Heftruck

Overige Linde producten

Naast de Linde elektrische heftrucks, verkopen wij vele andere producten van Linde. Hieronder vallen bijvoorbeeld: pallettrucks, stapelaars en reachtrucks. Bekijk onze pagina ‘producten’ voor al onze verschillende producten en diensten.

Onderhoud van uw elektrische heftruck

Ook voor onderhoud van de elektrische heftrucks bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen graag uw heftruck en kunnen met ons team uw heftruck repareren waar nodig. Werkzaam in Dronten, Lelystad, Raalte, Kampen, Genemuiden of Zwolle? Laat uw heftruck bij ons onderhouden en wij zorgen dat uw Linde Elektrische Heftruck zonder problemen blijft rijden. Wij kunnen ook voor u uw tractiebatterij regenereren.

Elektrische Heftruck huren kopen

Contact over elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks bij Van Dijk Heftrucks. Van Dijk Heftrucks is onder andere actief in de plaatsen: Genemuiden, Kampen, Zwolle, Raalte, Dronten, Zeewolde en Lelystad. Als u werkzaam bent in één van deze plaatsen kunt u gerust eens langskomen in onze showroom om een aantal van onze elektrische heftrucks te komen bekijken. Ook kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of via telefoonnummer: 038 385 55 77.
Heftrucks
icon-heftrucks

Heftrucks vormen het hart van onze dienstverlening. Naast alle modellen Linde...


Meer informatie
Van Dijk Heftrucks
Sisalstraat 50
8281 JJ Genemuiden
T 038 385 55 77
Service & Parts 038 – 820 02 95
info@vandijkheftrucks.nl
B.T.W. NL 8089.61.718.B.01
K.v.K. 05021328

Plan route
231
Van Dijk Heftrucks 9 /10 - 3 beoordelingen